Speelparadijs bij Vingino kinderkleding

vingino kinderkleding Bij de winkel van Vingino kinderkleding is er ook een grote ruimte ingericht waar kinderen kunnen spelen. Dit klimparadijs kan ook afgehuurd worden voor kinderfeestjes. De kinderen kunnen dan de gehele middag spelen met de groep waar zij het feestje mee hebben. Voor het feestje komt er dan een speciale truck die pannenkoeken bakt voor de kinderen, kortom het is een groot feest.

Fotoshoot

Ook kunnen kinderen een fotoshoot krijgen voor hun kinderfeestje. De Vingino stylist kleed de kinderen dan mooi aan. Ook worden de kinderen mooi opgemaakt en krijgen ze mooie schoenen aan. Wanneer de kinderen er helemaal goed uitzien gaat de fotoshoot van start. De kinderen worden alleen gefotografeerd en in groepsverband.

Wanneer de foto’s gemaakt zijn krijgen de kinderen de foto’s mee naar huis. De mooiste foto’s worden in de winkel opgehangen voor een week. Dit om reclame te maken voor de kleding. Het gebeurd wel eens dat er nieuwe modellen ontdekt worden tijdens deze kinderfeestjes. Deze kinderen worden dan gevraagd of zij vaker model willen zijn voor het merk Vingino.

Modeshow

Naast een fotoshoot, kunnen de kinderen ook een modeshow krijgen. De kinderen worden dan weer mooi opgemaakt door de stylist. Daarna krijgen ze een cursus in hoe zij het beste op de catwalk kunnen lopen. Ook krijgen ze geleerd hoe ze het beste kunnen kijken en waar ze een tijdje stil moeten staan. Deze cursus trekt vooral veel meisjes aan. Zij vinden het vaak het leukste om dit te doen.

Eten tijdens de modeshow en de fotoshoot

Tijdens de modeshow en de fotoshoot is het natuurlijk erg belangrijk dat kinderen wel te eten krijgen. Ook dan is er een truck aanwezig die voor de kinderen pannenkoeken bakt. Ook wordt er gezorgd dat er lekkere smoothies aanwezig zijn. Na het eten van de pannenkoek komt er een ijskraam naar de winkel. Hier kunnen de kinderen een lekker ijsje halen.

Kortom, de Vingino kinderkleding winkel is niet alleen een winkel. Het is een accommodatie waar kinderen plezier kunnen maken. Ouders kunnen rustig winkelen en de kinderen vermaken zich wel. Het speelparadijs is alleen geschikt voor kinderen waarvan de ouders bij Vingino aan het shoppen zijn. Het is niet bedoeld voor kinderen die gewoon in de markthal aanwezig zijn.