Vingino kinderkleding

vingino Een van onze klanten die er al 20 jaar zit is Vingino kinderkleding. Dit is een kledingwinkel die kinderkleding verkoopt voor kinderen van 0-18 jaar. Het hangt natuurlijk af van de grootte van het kind. Er komen ook nog wel eens jongvolwassenen in de winkel van 19 of 20 jaar. Dit kan gerust wanneer deze jong volwassenen een kleinere maat hebben. De kleding is namelijk voor iedere smaak geschikt. Vingino verkoopt namelijk kleding voor de stoere kinderen, de schattige kinderen, de sportieve kinderen en voor speciale gelegenheden, zoals kerst of een bruiloft.

Voor ieder wat wils

Vingino kinderkleding heeft dus voor ieder wat wils in huis. De winkel die in onze markthal gevestigd is, is de grootste Vingino winkel van Belgie. Het is bijna net zo groot als een warenhuis. Ook de Vingino kinderkleding winkel heeft professionals in dienst die mensen van het beste advies voorzien.

Vingino stylist

Elke woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdag is er een Vingino stylist aanwezig in de winkel. Deze stylist heeft het beste verstand van de Vingino kleding. Het is dus mogelijk om deze stylist de kinderen aan te laten kleden. Ook kan de stylist de kinderen opmaken. Dit kan bijvoorbeeld wanneer er een speciale gelegenheid is, zoals een begrafenis, bruiloft, verjaardag of een andere gelegenheid.

Tegenwoordig kunnen kinderen op woensdagmiddag hun kinderfeestje in de Vingino kinderkleding winkel geven. Er komt dat speciaal een stylist naar de winkel die de kinderen mooi aankleed en op maakt. Daarna wordt er een modeshow georganiseerd waar de kinderen in mogen spelen. Ook ze een fotoshoot krijgen. De foto’s worden een week in de winkel gehangen voor reclame van de kleding.

Ook kunnen er nog andere kinderfeestjes bij Vingino kinderkleding worden gehouden.